Non Believer

Såg att sist jag skrev var den 14 november, tre dagar innan det blev värre, och jag som inte trodde att det kunde bli det just då. Jag kände att ännu en skitperiod var på väg, men jag hade aldrig kunnat ana vad som komma skulle. Förmiddagen den 17november ringde mamma och bad mig komma upp till henne, jag tänkte inte mer på det, klädde på mig och gick dit, när jag stod utanför hennes dörr såg jag att min systers bil vad där. Första tanken var att något hänt, kanske hade systers vatten gått och mamma skulle skjutsa henne till sjukhuset, det var ju faktiskt knappt en månad kvar till beräknad födsel. Men det kändes helt plötsligt som om mammas röst lät mer sorgsen, hade syrran fått missfall? Jag tog trapporna i tre steg, den första jag sprang in i när jag kom upp var min lillebror, och jag frågade smått hysteriskt "vad är det som har hänt?" svaret jag fick kom som en knytnäve rakt i magen. "Thorsten har tagit livet av sig" (thorsten var karln min mor hade träffat i ca sex månader, en människa som jag kom otroligt bra överens med) VA!? det kunde ju inte vara sant. Thorsten som hade skrattet så nära, som man kunde prata så enkelt med om helt vanliga saker men även djupa jobba grejer. Skulle han ha tagit livet av sig? knappast, han som hade barn som han så ofta pratade om. Det fanns ju inte på kartan, och Tessi (thorstens dotter) som bara var fjorton, nog måste han ha tänkt längre än så. Jag slet upp balkong dörrn där mamma och syster satt och frågade bara "var,när,hur och vart fan är therese!?" Sen minns jag inte så mkt mer av den dagen. följade dagar och veckor är väldigt luddiga. Sen var det dags för begravning, jag har varit på ett helt gäng, men insåg att ingen har varit så hemsk som denna skulle bli. Men vi klarade oss igenom det med. Nu är det över tre månader sen, men jag har fortfarande inte förstått att han är borta. Och när jag hör fortfarande lillebrors röst i huvudet ibland "Thorsten har tagit livet av sig" hur många gånger jag än upprepar det för mig själv, hur många gånger jag än läser hans dödsannons så verkar inte kunna förstå iaf. Hur många jag än pratar med det om, hur många gånger jag och mamma än pratar om det så sjunker det inte in. Jag tror inte att jag har börjat bearbeta något alls än. Jag tycks sitta fast i förnekelse stadiet. Men från och med nu så lovar jag mig själv att börja jobba med det. Där har ni min ursäkt till att jag inte har uppdaterat här på länge. men ni ska få en snabb genom gång av övrigt.

Flytt står på schemat, har börjat packa smått nu iaf, jag flyttar till pappa i slutet av mars, pga ekonomi, jag jobbar fortfarande på Lisas 75%. men det går inte riktigt runt när jag har en hyra på nästan fyra tusen. det är lite maffigt när man är själv, och vad jag ska med en lägenhet till när jag knappt är hemma förstår jag inte heller. Sen är det väl inte så mkt annat som händer, jag umgås mest med mina böcker som vanligt, har varit uppe i katrineholm en gång sen sist, och det blev jag inte mkt lyckligare över faktiskt. Jag har däremot fått en fantastiskt bra kontakt med Mats sen jag var där, och det är underbart.

Syrran fick en son förresten, en liten Samuel, som jag dessutom blev fadder till under dopet i söndags. Min Petra fick oxå en son, en Milton. Jag har lyckats träffa henne två gånger sen sist iaf och har planer på att åka dit i helgen då jag helt otroligt nog är ledig. men nu orkar jag faktiskt inte skriva mer. ska väl återigen lova att jag ska försöka uppdatera snart igen så det slipper bli en halv bok varenda gång.

La Rocca - Non Believer
She belongs somewhere else, away from my side
So run with what you got, and chase with what you need
I believe the faithful fell, didn't know their way back
So far away from home, but brother we're not alone
And i promise to climb back up here to you
Waiting for this message coming through

Is it mine? is it mine?
As she pulls inside
Is it mine? is it mine?
How the lights turn white

Do you take the non believers?/ cause i'm a non believer

She belongs somewhere else, where pain isn't hope
And lives get every chance, not part of every plan
I believe the faithful fell, didn't know their way back
So far away from home, but brother we're not alone

Is it mine? is it mine?
As she pulls inside
Is it mine? is it mine?
How the lights go white

Do you take the non believers?/ cause i'm a non believer
Do you take the non believers?/ cause i'm a non believer

RSS 2.0